Promess d.o.o.

Tvrtka Promess d.o.o. iz Male Subotice, malog mjesta kraj Čakovca, bavi se proizvodnjom i preradom domaćeg pilećeg mesa. Osnovana je 1992.g,a ima obiteljsku tradiciju više od 45 g, koja je prije poslovala kao opg, a krenula je davne 1955. g. gdje su kupci prepoznali kvalitetu te se roba vozila prvim kupcima i vlakovima u cekerima.
Svi članovi obitelji, već treća generacija, trudi se sačuvati ovu tradiciju proizvodnje domaćeg pilećeg mesa „ kakvo su nekada jeli naši stari“ . Domaća ručna obrada, kvaliteta te nit vodilja „od uzgoja do Vašeg stola“ naša su misija.
Pilići su podnog uzgoja, hrane se domaćim kukuruzom te se već po žutoj boji mogu prepoznati pravi domaći pilići.

Promess d.o.o. u svojoj ponudi svojim klijentima nudi širok izbor mesa i mesnih prerađevina peradi. Od najviše traženog pilećeg mesa pa do svih ostalih vrsta peradi ( puretina, patka, kunić ) u ovisnosti od potražnje svojih zadovoljnih klijenata i kupaca.

Meso i proizvodi su svježi, upakirani te se brzo dostavljaju do klijenata kako bi sačuvali što bolju kvalitetu uz održavanje HACPP standarda.
Najsuvremenijom linijom za preradu i pakiranje pilećeg mesa snabdijevaju trgovine, hotele i restorane diljem Hrvatske sa svojim voznim parkom hladnjača.

Garantiramo učinkovitu opskrbu potrošača sigurnim, zdravim, kvalitetnim i ukusnim proizvodima od pilećeg mesa i omogućavamo uspostavu kontinuirane rashladne dostave od tehnoloških linija u proizvodnji do polica u trgovinama.
Svi naši proizvodi su pod strogim nadzorom službi za kvalitetu i zdravlje te osiguravaju maksimalnu kvalitetu i sigurnost.